Team

René Veger Vennoot/Accountant Administratieconsulent en Register Belastingadviseur (AA/RB)

René Veger heeft ruim 20 jaar ervaring in de accountancy en controlling. Het voeren van administraties, het opstellen van jaarrekeningen in diverse branches en de daarbij behorende fiscale aangiften behoren tot de kernactiviteiten. Binnen Veger & Partners vervult René o.a. de vaktechnische rol zoals die is voorgeschreven door de beroepsorganisatie van accountants. Daarnaast is hij binnen en buiten kantoortijd een actief netwerker. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is René snel in staat om het vertrouwen bij (potentiële) klanten te winnen, waarbij ook de kwaliteit van de geleverde diensten centraal staat.

Arjan de Ruijter Vennoot/Register Belastingadviseur (RB)

Arjan de Ruijter heeft ruim 10 jaar ervaring als RB Belastingadviseur voor het MKB. Daarvoor heeft hij o.a. gewerkt als assistent accountant. Hij overziet meerdere belastingsoorten en met de opleiding FFP (Federatie Financiële Planning) kan hij een compleet financieel en fiscaal advies op maat voor elke ondernemer of particulier geven.

Ellen Damhuis Assistent Accountant

Ellen Damhuis is, na afronding van haar opleiding HEAO bedrijfseconomie aan Hogeschool Enschede, haar loopbaan gestart als assistent accountant. Na 3 jaren verruilde ze deze functie voor administratief medewerkster bij een drukkerij. Hier groeide Ellen door tot hoofd administratie en lid van het MT. Inmiddels werkt Ellen al weer 5 jaar bij Veger & Partners als assistent accountant. In deze functie is Ellen, op enthousiaste wijze, verantwoordelijk voor het verzorgen van administraties en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Irma Freriksen - Hobbelink Administratief medewerkster

Irma Freriksen heeft, na haar administratieve opleiding, 18 jaar gewerkt op verschillende afdelingen bij een schoonmaakbedrijf. Daarna werkte ze een aantal jaren bij een accountantskantoor waar ze administraties voor verschillende klanten verwerkte. Momenteel werkt ze als administratief medewerkster bij een bedrijf in de las- en machinetechniek. Daarnaast gaat ze bij Veger en Partners administraties verzorgen. Hierbij zal haar, inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in administratieve functies, goed van pas komen.