Team

Tom Veger Vennoot/Financieel adviseur

Tom Veger heeft ruim 13 jaar ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en aangiften en het adviseren van bedrijven op zowel organisatorisch gebied als op gebied van managementrapportages. Binnen Veger & Partners richt Tom zich met name op het optimaliseren van de automatisering (o.a. online boekhouden) zowel intern als extern bij relaties. In 2008 is Tom, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij PwC Accountants en Schimmel & Plante Accountants, als zelfstandig financieel interim manager begonnen. In 2009 volgde de samenwerking met René Veger en Dion Barelds

René Veger Vennoot/Accountant Administratieconsulent (AA)

René Veger heeft ruim 20 jaar ervaring in de accountancy en controlling. Het voeren van administraties, het opstellen van jaarrekeningen in diverse branches en de daarbij behorende fiscale aangiften behoren tot de kernactiviteiten. Binnen Veger & Partners vervult René o.a. de vaktechnische rol zoals die is voorgeschreven door de beroepsorganisatie van accountants. Daarnaast is hij binnen en buiten kantoortijd een actief netwerker. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is René snel in staat om het vertrouwen bij (potentiële) klanten te winnen, waarbij ook de kwaliteit van de geleverde diensten centraal staat.

Ellen Damhuis Assistent Accountant

Ellen Damhuis is, na afronding van haar opleiding HEAO bedrijfseconomie aan Hogeschool Enschede, haar loopbaan gestart als assistent accountant. Na 3 jaren verruilde ze deze functie voor administratief medewerkster bij een drukkerij. Hier groeide Ellen door tot hoofd administratie en lid van het MT. Inmiddels werkt Ellen al weer 5 jaar bij Veger & Partners als assistent accountant. In deze functie is Ellen, op enthousiaste wijze, verantwoordelijk voor het verzorgen van administraties en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Arjan de Ruijter Vennoot/Register Belastingadviseur (RB)

Arjan de Ruijter heeft 7 jaar ervaring als RB Belastingadviseur voor het MKB. Daarvoor heeft hij o.a. gewerkt als assistent accountant. Hij overziet meerdere belastingsoorten en met de opleiding FFP (Federatie Financiële Planning) kan hij een compleet financieel en fiscaal advies op maat voor elke ondernemer of particulier geven.

Rob Overbeek Assistent Accountant

Als assistent accountant verzorgt Rob het gehele traject van de boekhouding, van het verzamelen van de financiële gegevens tot het verzorgen van de jaarrekening met de bijbehorende belastingprocedures. Door zijn jarenlange ervaring is hij in staat om snel te schakelen in de werkzaamheden. Hij doet dit gestructureerd, waarbij kwaliteit en aandacht voor de klant voorop staat.