Online boekhouden


Met Twinfield online boekhouden realiseert de ondernemer een maximale efficiëntieslag en tijdsbesparing waardoor er meer tijd is voor ondernemen.

Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Dit betekent een optimale samenwerking tussen de ondernemer en de accountant doordat men gelijktijdig via het internet aan de administratie kan werken.


Kosten & Tijd besparen

Bankafschriften of betalingen overtypen is verleden tijd door de integratie met meer dan 20 banken. Er zijn geen installatiekosten en overstappen is gratis. Alleen internet is nodig plus een laag vast bedrag per maand waardoor een ultieme kostenbesparing wordt gerealiseerd.


Technische specificaties

Het programma is gemaakt door financiële experts wat zich uit in een aantoonbaar betrouwbaar en veilig systeem met een hoog gebruikersgemak.

Twinfield is geheel voorbereid op SBR/XBRL, een standaard voor het uitwisselen van financiële rapportages, waardoor er gemakkelijk online financiële gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen de ondernemer en o.a. de bank, de belastingdienst en de KvK.


Inloggen bij Twinfield